
Jezte lokálně a sezónně
Naší vizí je přidat se k restauracím, které se řídí rozumem, chutí a původem svých ingrediencí.
Proto se můžete těšit na produkty z Jižních Čech dle konceptu „farmář ke stolu“.
Poznejte svého kuchaře
Poznejte svého kuchaře Rosťu. Vyrůstal v kuchařské rodině, a proto i on našel ve vaření vášeň a kuchařem se sám vyučil.
Rosťu na vaření baví nekonečnost možností, barev a chutí, které se dají na talíři vykouzlit. Sám dbá na nejlepší kvalitu surovin.
Největším úspěchem kuchaře je prázdný talíř a usměvavý host.


Jihočeské a domácí speciality
Naše kuchyně se zaměřuje na poctivou domácí přípravu pokrmů.
Farmář ke stolu
Kvalita. Komunita. Příroda.
Lokální potraviny z odpovědných chovů udělají i ta obyčejná jídla neobyčejnými. Podpořme misi za lepším jídlem a kvalitní produkcí našich farmářů.
Mezi naše dodavatele patří:
Třeboňské sádky, mléčné výrobky z Mlékárny Mláka, maso a chléb v Lomnici nad Lužnicí, zeleninu od zahrádkářů ve Vodňanech, vína z moravského vinařství Kubík a těšíme se na další, kteří se k nám přidají.
